ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ
Εταιρεία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής λογιστικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις από το 2002 με ισχυρή παρουσία στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου και είναι μια από τις πιο αξιόπιστες στην αγορά. Η κύρια διαφορά μας ως προς τις λοιπές επιχειρήσεις του κλάδου είναι ότι για εμάς ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός με ξεχωριστές ανάγκες.

Αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, με στόχο τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης.

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, η επιλογή αξιόπιστων συνεργατών είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά και περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένη. Η εταιρεία μας προσαρμόζεται στις προκλήσεις κάθε εποχής και αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο, στην προσπάθεια των επιχειρήσεων να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους για να ανταπεξέλθουν στις όποιες δυσκολίες προκύψουν.

Συνδυάζοντας άρτια την εμπειρία με τη διορατικότητα και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες της καθημερινότητας και παρέχουμε όλα τα εχέγγυα για έναν σωστό μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Με την παροχή της απαραίτητης πληροφόρησης και των κατάλληλων εργαλείων, προετοιμάζουμε και καθοδηγούμε τις επιχειρήσεις, με στόχο τόσο την πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση τυχόν προκλήσεων.

Ξεχάστε τις απρόσωπες τυποποιημένες υπηρεσίες. Σε εμάς θα έχετε όση προσοχή χρειάζεστε, για να μπορείτε να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα, να λειτουργείτε σωστά την επιχείρησή σας. Σκοπός μας είναι να σας δίνουμε τη δυνατότητα να επικεντρώνεστε στη δουλειά σας χωρίς να μπλέκεστε στα γρανάζια της γραφειοκρατίας!

Η εταιρεία μας μας στελεχώνεται μόνο από άτομα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης που κύριο μέλημα τους είναι να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις επιχειρήσεις που απευθύνονται σε εμάς. Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας, είτε μεγάλη και σύνθετη εταιρεία, σε εμάς θα βρείτε υπηρεσίες και λύσεις για όλα τα θέματα που αφορούν το τμήμα του λογιστηρίου σας.

Γιατί Εμάς

Διαρκώς καταρτιζόμενο προσωπικό
Καθημερινή υποστήριξη με αμεσότητα κινήσεων και προσωπική ενασχόληση με τα καθημερινά προβλήματα του λογιστηρίου σας
Άμεση και έγκυρη ενημέρωση για φορολογικές - ασφαλιστικές αλλαγές που σας αφορούν

Εξατομικευμένες συμβουλές βασισμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τις επιχείρησης σας
Σύγχρονη αντίληψη και αναβαθμισμένη γνώση του διαρκούς μεταβαλλόμενου οικονομικού περιβάλλοντος
• Συνεργασία με εξωτερικούς σύμβουλους για την εύρεση σωστότερης λύσης σε πολύπλοκα θέματα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Lapidakis | Accounting
Υπεύθυνος : Λαπιδάκης Ιωάννης
Λογιστικές Υπηρεσίες
Υπεύθυνα & Αξιόπιστα

Εθνομαρτύρων 54
    Ηράκλειο - Κρήτη

2818101870
2810322383
2810360729
info@lapidakis.gr

  
αρχική | εταιρεία | υπηρεσίες | επικοινωνία
σχεδιασμός & ανάπτυξη ENTERCITY