ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ
Υπηρεσίες

Τα τελευταία έτη, σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, οι επιχειρήσεις έχουν αυξανόμενες ανάγκες για υπηρεσίες χρηματοoικoνομικών συμβουλών. Οι χρηματοοικονομικές συμβουλές καλύπτουν έναν ευρύ τομέα της στρατηγικής και των επιμέρους λειτουργιών μίας επιχείρησης. Οι αναλύσεις ή προτάσεις των παρεχόμενων συμβουλών καλύπτουν τη χρηματοοικονομική διάρθρωση της επιχείρησης, λαμβάνοντας υπόψη το υφιστάμενο κανονιστικό και φορολογικό πλαίσιο.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην παροχή λογιστικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις. Επικεντρώσαμε τις ενέργειες μας σε αυτό για να μπορούμε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητα υπηρεσίες. Κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αναγκαστικά η ποιότητα πέφτει, κάτι το όποιο εμείς δεν ήμασταν διατεθειμένοι να συμβιβαστούμε.

Η εταιρεία μας, παρέχει όλες εκείνες τις υπηρεσίες που θα σας επιτρέψουν να αφοσιωθείτε απερίσπαστοι στο επιχειρηματικό σας όραμα. Εργαζόμαστε με γνώμονα τις ιδιαίτερες και ξεχωριστές ανάγκες σας, αντιμετωπίζοντας την επιχείρησή σας εξατομικευμένα, με πνεύμα δημιουργικό και όχι διεκπεραιωτικό.

Σε αυτό το πλαίσιο προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Λογιστικές

Όλες οι επιχειρήσεις διαθέτουν Λογιστήριο. Όμως οι σύγχρονες απαιτήσεις έχουν προ πολλού ξεπεράσει την παραδοσιακή λειτουργία του. Το σύγχρονο λογιστήριο δεν συλλέγει απλώς και καταγράφει στοιχεία. Είναι βασικό εργαλείο του Management, παρέχοντας πληροφορίες μέσω οικονομικών αναφορών (reports), που βοηθούν στη λήψη διοικητικών αποφάσεων και τον έγκυρο σχεδιασμό στρατηγικής. Μπορούμε να αναλάβουμε από την εποπτεία του λογιστηρίου σας παρέχοντας σωστή καθοδήγηση μέχρι και την πλήρη ανάληψη όλων των λογιστικών σας εργασιών (outsource). Ό,τι και αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το λογιστήριο σας θα είναι ασφαλή και λειτουργικό.

Μισθοδοσίας

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την τήρηση και τον υπολογισμό της μισθοδοσίας, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Όποιες και να είναι οι ανάγκες σας, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα όχι μόνο τον υπολογισμό της μισθοδοσίας αλλά και όλες τις υπόλοιπες ενέργειες ώστε να είναι η επιχείρησή σας σύννομη και χωρίς προβλήματα.

Φορολογικές

Η εταιρεία μας, βασισμένη στην εμπειρία και εξειδίκευση των στελεχών της, σας παρέχει τις βέλτιστες λύσεις που έχει ανάγκη ο κάθε πελάτης ξεχωριστά. Σε ένα περιβάλλον που η νομολογία αλλάζει συνεχώς, τα στελέχη μας, με την λογική της υποστήριξης των επιχειρηματικών στόχων του πελάτη, συμβάλλουν δυναμικά και καίρια στην υλοποίηση του σχεδιασμού, την εφαρμογή και στον έλεγχο καθώς και στην κάλυψη του συνόλου των φορολογικών υποχρεώσεων. Δηλώσεις εισοδήματος, ΦΠΑ, παρακρατούμενου φόροι και κάθε δήλωση που απαιτείται από την φορολογική διοίκηση τακτοποιείται από εμάς με ακρίβεια και εμπρόθεσμα αποφεύγοντας πρόστιμα και προσαυξήσεις για την επιχείρηση σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Lapidakis | Accounting
Υπεύθυνος : Λαπιδάκης Ιωάννης
Λογιστικές Υπηρεσίες
Υπεύθυνα & Αξιόπιστα

Εθνομαρτύρων 54

Εθνομαρτύρων 54
    Ηράκλειο - Κρήτη

2818101870
2810322383
2810360729
info@lapidakis.gr

  
αρχική | εταιρεία | υπηρεσίες | επικοινωνία
σχεδιασμός & ανάπτυξη ENTERCITY