top of page

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση - Oxygen ERP

person typing on silver MacBook_edited.j
unsplash-KAuBwnUzJvg_edited.jpg

Online έκδοση τιμολογίων και αποδείξεων λιανικής

Το Oxygen Pelatologio αποτελεί μια ολοκληρωμένη cloud πλατφόρμα που καλύπτει τις ανάγκες των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και συμπεριλαμβάνει ολοκληρωμένα εργαλεία ηλεκτρονικής τιμολόγησης και άλλων υπηρεσιών σε κάθε είδους επιχείρηση.

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και MyData

Εύκολη και αξιόπιστη ηλεκτρονική τιμολόγηση με υποβολή στο myDATA μέσω μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας, ιδανική για κάθε είδους παραστατικά που εκδίδει η επιχείρηση σας.

Τιμολόγηση από παντού

Εκδώστε τα παραστατικά σας όπου και αν βρίσκεστε αξιοποιώντας τις cloud τεχνολογίες!

Δωρεάν τεχνική υποστήριξη

Τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη που περιλαμβάνει το πακέτο σας χωρίς επιπλέον χρέωση. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Oxygen εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες σας.

Χρήση σε όλες τις συσκευές

Η εφαρμογή είναι σε web περιβάλλον και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε υπολογιστές, laptops και όλα τα κινητά και tablet iOS & Android.

Αντικαταστήστε την παραδοσιακή ταμειακή μηχανή

Η Cloud Ταμειακή μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως και νόμιμα την παραδοσιακή ταμειακή μηχανή προσφέροντας μια οικονομική και εύκολη λύση για την έκδοση από κάθε διαθέσιμο μέσο όπως τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας τηλέφωνο. Αρκεί να έχετε μια συσκευή με πρόσβαση στο internet και η ταμειακή σας είναι έτοιμη για χρήση.

Η διαδικασία για την απόκτηση της Cloud Ταμειακής από το Oxygen είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Αρκεί μια συνδρομή στην εφαρμογή μας με την υπηρεσία παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης Oxygen.

Image by Glenn Carstens-Peters

Δεν χρειάζεστε επιπλέον εξειδικευμένο εξοπλισμό, ρυθμίσεις ή την επίσκεψη τεχνικού στο χώρο σας.

Η ταμειακή σας λειτουργεί σε κάθε σημείο στο οποίο υπάρχει πρόσβαση στο internet.

Χωρίς εγκατάσταση

Η Cloud Ταμειακή τρέχει απο κάθε συσκευή με πρόσβαση στο internet χωρίς εγκατάσταση
Λειτουργεί σε Android, iOS, Windows, Linux.

Πολλαπλές ταμειακές – υποκαταστήματα

Είναι μια πραγματικά ευέλικτη λύση με την οποία μπορείτε να έχετε πολλαπλές ταμειακές μηχανές / χρήστες στον ίδιο χώρο ή στα υποκαταστήματα σας με τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο.

Εκτύπωση και αποστολή

Μπορείτε να στείλετε άμεσα την απόδειξη στον πελάτη με Email/SMS ή να εκτυπώσετε τις αποδείξεις σας σε θερμικούς εκτυπωτές με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Χωρίς ημερήσιο Z

Απαλλαγείτε από επιπλέον άγχη και διαδικασίες. Η Cloud Ταμειακή στέλνει σε πραγματικό χρόνο τα παραστατικά στην ΑΑΔΕ και δεν υπάρχει ανάγκη έκδοσης Z στο τέλος της ημέρας.

QRCode / myDATA

Η ταμειακή υποβάλλει σε πραγματικό χρόνο τις αποδείξεις σας στο myDATA και παράγει νόμιμα παραστατικά με σήμανση και QR Code αυθεντικοποίησης.

Πληρωμή Online

Ο πελάτης σας μπορεί να σκανάρει το QRCode της ταμειακής και να εξοφλήσει την απόδειξη online με το κινητό του τηλέφωνο.

Αντικαταστήστε το POS
Ανέπαφες συναλλαγές με το Smartphone σας

Για πρώτη φορά όλα οργανωμένα σε ένα σύστημα. Εκδώστε την απόδειξη και χρεώστε ταυτόχρονα την κάρτα του πελάτη σας ανέπαφα από το smartphone ή το tablet σας χωρίς την ανάγκη χρήσης αυτόνομου POS συστήματος.

Η έκδοση της απόδειξης και η ανέπαφη χρέωση της κάρτας μπορεί να γίνει από κάθε σημείο και θα εκδοθεί ένα ενοποιημένο παραστατικό το οποίο μπορείτε να στείλετε στο πελάτη σας με email και sms.

Για τη λειτουργία της ανέπαφης χρέωσης θα πρέπει να έχετε viva wallet λογαριασμό και android smartphone με έκδοση λογισμικού 10 ή νεότερο.

Credit Card Purchase
Making payment via QR code

Online είσπραξη με κάρτα & QR CODE

Οι πελάτες σας μπορούν να σκανάρουν το QR CODE στην οθόνη της ταμειακής σας και να λάβουν την ίδια στιγμή την απόδειξη που εκδώσατε στο κινητό τους τηλέφωνο αλλά και να σας πληρώσουν το ποσό χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο και την κάρτα τους.

Η εξόφληση θα φανεί αυτόματα στο σύστημα σας και ο πελάτης θα λάβει επιπλέον επιβεβαίωση της πληρωμής του.

Η online εξόφληση γίνεται μέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία oxygen payments που υπάρχει στην εφαρμογή σας.

Γρήγορη λιανική με εξωτερικό
Barcode Scanner

Η Cloud Ταμειακή της Oxygen επιτρέπει τη διασύνδεση με barcode scanner για ταχύτερη τιμολόγηση προϊόντων, με δυνατότητα επιλογής μέσω των διαφόρων κατηγοριών και των συντομεύσεων.

Είναι συμβατά τα περισσότερα 2D/3D barcode scanners του εμπορίου με δυνατότητα αυτόματου ENTER μετά την καταχώρηση.

Βεβαιωθείτε ότι ο scanner υποστηρίζει τη λειτουργία ENTER μετά την ολοκλήρωση της ανάγνωσης του barcode.

Man Scanning a Product

Η ολοκληρωμένη λύση

Η Cloud ταμειακή τρέχει στο κινητό σας τηλέφωνο, στο tablet ή στο σταθερό σας υπολογιστή αξιοποιώντας το αριθμητικό πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας για ακόμα πιο γρήγορη έκδοση. Ταυτόχρονα έχετε πλήρη πρόσβαση σε αναλυτικές αναφορές πωλήσεων, συγκεντρωτικά, ανά ημέρα, ανά ΦΠΑ, ανά χειριστή ή υποκατάστημα μέσα από το Oxygen Pelatologio. Μέσα από τη Cloud Ταμειακή μπορείτε να εκδώσετε Αποδείξεις Λιανικής Πώλησης, Αποδείξεις Παροχής Υπηρεσιών και Πιστωτικά Στοιχεία Λιανικής ενώ μέσα από το Oxygen Pelatologio κάθε παραστατικό που έχει ανάγκη η επιχείρηση σας.

bottom of page